Internets bästa samling av citat någonsin

Ja visst har du ett behov av att skratta, att imponera på, att tänka djupsinnigt och så vidare. Med ett citat är det en naturlig effekt att tänka efter lite, häpna och hänföras av kända filosofer eller komiker och andra allmänkända personligheter och av deras nyckfullhet och humor.

Du kan känna dig filosofisk ena dagen, och gärna önska ett citat eller två från din barndom den andra dagen. Huvudsaken är att möjligheterna är stora, nästan oändliga, och att de alla finns samlade på ett smart sätt – ja ett tillräckligt smart sätt för att du med enkelhet och ro ska kunna orientera dig bland kategorier och så. Samtidigt är det viktigt, och också en sanning, att den bank av citat vi snart ska avslöja som en av de bästa på nätet idag, har ett varierat och ständigt uppdaterat utbud. Du vill ju inte känna dig kort på stunder av skratt. Du vill ju känna att varje gång är en ny gång, för att varje dag ju är en ny. Så dyk in i en ocean av viktiga och riktigt dumma citat som du ändå kan skratta åt och berätta vidare på fester eller för att få din nästa att tänka till ordentligt.

Gör så genom att läsa vidare ett litet tag till, så ska du se på några exempel till och med.

Gapflappa åt roliga citat eller gråt åt en av mänsklighetens djupaste tankegångar

Ibland kan man behöva någonting som rycker upp en. Det kan vara något så enkelt som några ord som beskriver en dråplig situation, och ännu roligare blir det om du ju från din erfarenhet osannolikt men säkert känner igen dig. Ännu mer roligt blir det om ni läser det i en grupp och minns tillbaka till situationen tillsammans. Å andra sidan kanske man älskar Håkan Hellström och gärna tar ett dopp i alla hans tårfyllda ord av olycklig kärlek och melankoli. Citat är helt fantastiska, för de tar ju en till en annan plats. Till en annan nivå, ett annat humör och vad som helst. Tycker du att rosor är röda och violer är blå är ett ganska utslitet argument för någons kärlek till dig kan du lite kaxigt hänvisa dem till denna sida för att lära dig ett nytt citat eller två och komma tillbaka när man putsat på sin teknik för raggning. Tryck här för att kunna hänvisa någon utan fantasi till några citat och raggningsrepliker som faktiskt fungerar. Citat i sig är nämligen bra även om de inte direkt är lämpliga att ragga med. Det fungerar ju som så att du kan framstå som intelligent för att bara nämna ett exempel. Hur attraktivt är inte det?

 

Citat, gåtor och andra tidsfördriv för att träna din hjärna eller dina smilband

Det är ju lika viktigt att träna musklerna i dina käkar som det är att träna biceps på gymmet. Dessutom förlänger ett gott skratt livet, sägs det i alla fall. Har du tröttnat eller vill ta en paus ifrån smarta, historiska, helt meningslösa eller roliga citat kan du hänge dig åt en värld av gåtor; somliga roliga och andra riktigt kluriga, eller raggningsrepliker inför nästa krogbesök. Här finns oändligt med saker för någon som är vetgirig och rastlös och det är dessutom smart indelat i kategorier som du kan pendla fram och tillbaka bland beroende på ditt humör och för vilken situation du befinner dig i. Behöver du till exempel något smart att säga i ett tal till studenten eller till brud eller brudgum? Då är det knappt lönt att påpeka att du lär finna något här, för det vet du ju redan!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *